Notícies

#elrough20acasa: el festival de danses joves urbanes a instagram

28 abril 2020

El Festival Jove de danses urbanes Rough Diamonds ha quedat anul·lat per causa del confinament però hem buscat alternatives! Hip hop, K-pop, shufflefunky, break… Tots aquells grups inscrits amb alguna coreografia estan convidats a gravar-la a casa i compartir-la a instagram!

Es tracta que pengeu el vídeo individualment als stories i que etiqueteu el perfil de la fontana @ejlafontana o a l’espai jove on pertanyeu i l’etiqueta #elrough20acasa. No teniu compte d’Instagram? No patiu, també podeu enviar el vostre vídeo a eixjove@eixjove.cat i ells mateixos s’encarregaran de penjar-lo per a vosaltres.

El Rough Diamonds, festival jove de danses urbanes de Barcelona

Rough Diamonds és un concurs coreogràfic de noves danses urbanes que s’adreça als barcelonins i barcelonines més joves. Cada any, i aquest és el vuitè que es convoca, el concurs posa a prova el talent i les habilitats d’uns nois i noies que, davant del públic, mostren la seva tècnica i coordinació en un seguit de coreografies que han preparat. Rough Diamonds està organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament, diversos equipaments de la ciutat i l’Eix Jove.

Aquesta vuitena edició del Rough Diamonds s’havia de celebrar el dissabte, 18 d’abril, al parc Central de Nou Barris, però a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19, la cita s’ha suspès. Totalment? No ben bé. De fet, es manté tot i que, obligats per les circumstàncies, els organitzadors han canviat el format.

Potser pensàveu participar en el concurs i feia setmanes que assajàveu la coreografia… No tot està perdut: enregistreu la vostra coreografia de hip-hop, k-pop, shuffle, break o la dansa urbana que millor se us doni i, simplement… compartiu-la.

Contingut relacionat