Notícies

Càpsula formativa online: Les obligacions legals de les entitats juvenils!

12 maig 2020

Quines obligacions tenim com a entitat juvenil? Hem de disposar d’una assegurança? Quins llibres d’entitat hem de tenir? I això del certificat digital? I els drets d’imatge, la protecció de dades, els certificats DNS, la llei de transparència..? Presentem aquesta formació per repassar totes les obligacions legals que hem de tenir en compte en la gestió d’una associació!

Continguts de la formació

  • Obligacions registrals
  • Obligacions documentals (gestió interna)
  • Obligacions derivades de la gestió de persones
  • Obligacions relacionades amb l’organització d’activitats
  • Obligacions econòmiques
  • Obligacions fiscals

Data, horari i lloc

Dimecres 20 de maig de 18h a 20h.

De manera online, a través de la plataforma Zoom. Un cop us hagueu inscrit us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Les obligacions legals de l’entitat!

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic craj@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Contingut relacionat