Notícies

Des del CJB animem a sumar-se al Pla de Xoc Social a l’associacionisme juvenil

4 maig 2020

Les organitzacions impulsores del Pla de Xoc Social, de les que el CJB en forma part, llancem una sèrie de propostes urgents per protegir la majoria de la societat i, en especial, la classe treballadora des de la solidaritat, l’organització col·lectiva i la mobilització.

Si el Gobierno realment no vol deixar ningú enrere, com va succeir l’any 2008, ha d’ampliar la seva visió. Hi ha mesures que s’han d’aplicar de manera urgent per deixar de posar en risc vides i evitar un col·lapse sanitari i social. El Gobierno ha d’escoltar centenars de sindicats, organitzacions i plataformes antiracistes, feministes, ecologistes i socials que exigim una sortida d’aquesta crisi sanitària, social, de cures, climàtica, ecològica i econòmica que posi la vida al centre i no els beneficis de les grans empreses.

Deixar en mans de la bona voluntat de l’IBEX 35, dels especuladors i d’altres poders econòmics la protecció de la societat i el medi ambient no és una opció si es vol evitar que es dispari, encara més, la desigualtat social, el deteriorament climàtic i ambiental i la destrucció de drets.

Suma’t al Pla de Xoc Social

Donades aquestes circumstàncies, des del CJB animem a totes les entitats i associacions juvenils de Barcelona a adherir-se al Pla de Xoc Social. Quantes més siguem, més pressió exercim.

Només heu d’omplir aquest senzill formulari.

Contingut relacionat