Notícies

Necessites desconnectar de les pantalles? La nostra guia t’ajuda

25 maig 2020

L’omnipresència de les pantalles ha incorporat a la nostra vida quotidiana innombrables avantatges que ens permeten fer moltes de les tasques del nostre dia a dia de manera més fàcil i ràpida. La crisi de la covid-19, a més, ens hafet més depenents d’aquestes pantalles a través de les quals ens hem format, hem treballat o hem mantingut el contacte amb les nostres xarxes afectives i de suport durant les setmanes de quarantena.

En aquesta guia coneixereu algunes de les diferents addiccions a les noves tecnologies que existeixen, quins senyals d’alarma t’ajudaran a detectar una dependència a les TIC, el seu tractament, les mesures de prevenció i els recursos als que pots recórrer si tu o algú del teu voltant es troba amb aquest problema.

Descarrega’t la versió en pdf de la guia “Les pantalles i tu: una relació addictiva?”

Contingut relacionat