Notícies

Reobrim l’Espai Jove La Fontana el proper 29 de juny!

22 juny 2020

Amb motiu de les mesures de contenció de la COVID-19 tota l’activitat a dins l’equipament de l’Espai Jove La Fontana s’ha traslladat a la xarxa durant més de dos mesos però…  Ja estem preparant la reobertura de l’equipament! Començarem a recuperar part de l’activitat presencial a partir del 29 de juny i, durant el mes de juliol, la combinarem amb l’activitat en línia.

Els serveis ubicats a l’equipament i gestionats pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB, Espai Jove La Fontana, CRAJ i Punt infoJOVE Gràcia) hem seguit treballant des de casa durant el confinament amb la voluntat de mantenir els serveis actius dins del possible. El CJB seguirà a casa provisionalment però la resta de serveis ja podem anunciar que a partir del 22 de juny tornem a obrir l’equipament i a partir del 29 reprenem l’activitat presencial!

Les propostes s’hauran d’adaptar a les mesures de prevenció del contagi vigents en cada moment i és per això que hem hagut de reduir el volum de propostes i el nombre de sales disponibles, hem establert protocols per a la realització de cada activitat i criteris de prioritats a l’hora de decidir allò que ja podem reprendre i allò que encarà haurà d’esperar a després de l’estiu.

Consulta les condicions de reobertura i tota la nova programació al web de l’Espai Jove La Fontana!

Contingut relacionat