Notícies

Reviu en vídeo la primera sessió del cicle Revoltades!

21 juny 2020

Títol: Fem front al volunturisme, repensem el model de cooperació

La sessió va girar entorn de quin és el panorama del voluntariat internacional abans i després de la crisi desencadenada per la Covid-19 a escala global, quin és el paper del voluntariat internacional en aquest context, com les entitats s’adapten a la nova realitat i quines són les estratègies que s’han de posar en marxa per organitzar voluntariats transformadors.

Coneixes el cicle Revoltades?

twitterevoltadesEl cicle Revoltades! es planteja com a una oportunitat per crear sinergies entre l’activisme local juvenil i activistes internacionals sobre problemàtiques locals que tenen efectes globals i que són conseqüència de l’estructura del model actual. D’aquesta manera, podem sensibilitzar les persones joves sobre models de desenvolupament alternatius que siguin sostenibles amb el planeta i que es basin en la una distribució material i econòmica social i equitativa, així com en la preservació del medi ambient.

Contingut relacionat