Notícies

L’Espai Jove La Fontana tanca fins a l’1 de setembre!

21 juliol 2020

De l’hivern a l’estiu hem viscut uns mesos que ens han remogut i capgirat a tots i totes. Malgrat haver de tancar presencialment, hem apostat per mantenir l’activitat a la xarxa fins que hem pogut tornar a obrir les portes del castell durant el juliol. Tancarem les portes de l’equipament a partir del dissabte 25 de juliol per acabar el mes fent feina interna i després l’estiu i les vacances arriben! Les aprofitarem per carregar les piles i encarar el nou curs amb energia renovada!

No sabem encara en quines condicions podrem acollir-vos i quines limitacions hi haurà a l’hora de desenvolupar les activitats quan tornem l’1 de setembre. Serà aleshores que podrem anunciar-ho i seguir adaptant-nos a les mesures sanitàries vigents. En qualsevol cas, us podem assegurar que seguirem esprement idees per mantenir l’Espai Jove La Fontana ben viu! 

Mentrestant… Us volem desitjar molt bon estiu i molt bones vacances, si en feu!

Contingut relacionat