Notícies

Reobrim les inscripcions per Batolla el masclisme!

3 juliol 2020

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) obrim la convocatòria d’un procés d’acompanyament per a associacions i col·lectius juvenils.

‘Batolla el masclisme’ vol ser una eina facilitadora per tal de donar suport pràctic a les entitats que volen generar nous mecanismes o canvis estructurals de transformació feminista. Aquests poden ser des de dur a terme un protocol de gestió de les agressions, construir una comissió feminista, horitzontalitzar l’organització, generar un protocol d’abordatge de les cures, entre d’altres.

L’acompanyament no té cost per a l’entitat guanyadora de la convocatòria ja que anirà a càrrec del CJB.

En que consisteix l’acompanyament?

L’acompanyament el durà a terme Obliqües – Consultoria Feminista i inclou:

  • Una sessió de treball inicial amb Obliqües per realitzar conjuntament la diagnosi de la necessitat i plantejar els primers passos per al seu abordatge (2h).
  • 8 hores d’acompanyament repartit en diferents sessions per tal d’implementar els canvis en el si de l’entitat.
  • Document de recomanacions per a l’entitat per a que pugui treballar més enllà de les sessions de l’acompanyament.
  • Sessions de seguiment amb el CJB (8h).

Qui hi pot participar?

Totes les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat que estiguin inscrites al Cens d’associacions i col·lectius juvenils de Barcelona del CRAJ. En cas de no estar-ho, podeu incriure-us-hi abans de finalitzar el procés de presentació de candidatures a través d’aquest formulari.

Quin termini hi ha?

El nou termini de presentació de candidatures és fins al divendres 24 de juliol (inclòs). A causa de la situació d’excepcionalitat que s’està vivint, es va decidir durant l’estat d’alarma ajornar el termini de presentació de candidatures i ampliar-lo fins a la data citada anteriorment.

Es notificarà quina associació o col·lectiu és la guanyadora l’última setmana de juliol. La resolució serà publicada a través dels canals ordinaris del CJB i CRAJ.

I com ens hi presentem?

Trobareu el formulari d’inscripcions al web del CRAJ!

Contingut relacionat