Notícies

Entitats davant del mirall: eina d’autodiagnosi per associacions!

22 setembre 2020

Ei, entitats! Voleu comprovar com d’incorporada teniu la perspectiva feminista dins la vostra organització? Teniu ganes de millorar aspectes com la democràcia interna i la participació? Us heu plantejat que potser cal donar-li una ullada al vostre ideari?

Fer una pausa i posar-se davant el mirall és clau per seguir transformant-se i enfortint-se com a col·lectius i associacions. Per això des del CRAJ estem molt contentes de presentar aquest recurs: una eina d’autodiagnosi sobre diversos aspectes i àmbits de l’entitat!

Per què us pot ser útil aquesta eina? 

Aquesta eina, els formularis d’autodiagnosi, permet obtenir una fotografia de l’estat de l’entitat sobre diversos temes i així iniciar un procés de transformació interna a partir de les fortaleses i mancances detectades.  

Si responeu algun d’aquests formularis, rebreu per correu electrònic un feedback personalitzat i adaptat a les vostres respostes amb idees i recursos per treballar la temàtica sobre la que us heu revisat. A més, després d’això, si sou una entitat o col·lectiu de joves de Barcelona, podreu decidir si us interessa que una tècnica del CRAJ us acompanyi per treballar i millorar en aquells aspectes que hagueu detectat!

Com funciona?

Consulteu-ho al web del CRAJ. Segur que no us decep!

Contingut relacionat