Notícies

Millora la comunicació a la teva entitat amb el CRAJ

8 setembre 2020

Comença un nou curs i amb ell arriben les reunions i trobades de preparació per posar en marxa el nou any! Són moments d’il·lusió i noves energies, però en algunes situacions també es poden generar tensions i dificultats comunicatives en la creació de nous equips de treball, en la definició de compromisos…

Amb aquesta càpsula formativa el CRAJ vol oferir eines per identificar les atmosferes que s’instal·len als nostres grups quan les coses difícils no troben l’espai per ser dites. Un cop identificades, aprendrem a donar la benvinguda a la incomoditat perquè trobi l’espai per ser comunicada i escoltada. I per últim, aprofundirem en què volem dir i què és el que esperem de donar espai a que les coses difícils es puguin parlar als nostres grups.

Consulta dates, contingut i inscripcions al web del CRAJ.

Contingut relacionat