Notícies

Teatre i improvisació a l’Espai Jove La Fontana

20 octubre 2020

Arriba la V edició del cicle d’humor Gràcia Riu!

Vallcarca i els Penitents, El Coll, La Salut, La Vila de Gràcia, El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova ofereixen exposicions, lectures, tallers, música, teatre, clowns… al voltant de l’humor entre el 15 i el 30 d’octubre del 2020 als barris de Gràcia.

L’Espai Jove La Fontana ha organitzat un vermut on no sabem què passarà! La companyia teatral de la casa Nòmades-Teatre Crític de Gràcia irromprà a la plaça amb Impronòmades, un espectacle d’improvisació on les històries que hi veurem dependran de les idees del públic i de l’enginy dels actors i les actrius!

Serà el dissabte 24 d’octubre a partir de les 12 h i l’entrada és gratuïta amb reserva prèvia al web de La Fontana.

 

Contingut relacionat