Notícies

Comunicació inclusiva al CRAJ: la importància dels pronoms

17 novembre 2020

Per què són importants els pronoms? Per què hem de preguntar quins són els pronoms de preferència d’una persona? Per què hem d’emprar els que ens demanen?

Esdevenir col·lectius i associacions més inclusives i diverses és un dels camins per la transformació social. Per això és necessari trobar espais per revisar-se i reflexionar col·lectivament sobre les nostres pràctiques internes i identificar aquelles dinàmiques de discriminació que reproduïm i que exclouen a les persones que surten de la normativitat establerta.

El CRAJ publica un article per generar un espai on posar sobre la taula que hi ha persones no-binàries i presentar un nou recurs per a les entitats. Al final de l’article trobareu un glossari on s’expliquen els significats d’alguns conceptes per tal de fer més entenedor el text. Consulta’l al seu web!

Contingut relacionat