Notícies

enSEXtimem: un espai chill per parlar de relacions sexo-afectives

17 novembre 2020

L’Espai Jove la Fontana i l’Aquí T’Escoltem enceten enSEXtimem, un espai chill de trobada per parlar còmodament i sense tabús de sexualitat i relacions afectives. Una tarda per gaudir, reflexionar, compartir i transformar les nostres experiències, dubtes i neguits per viure la nostra sexualitat positivament. Cada mes proposarem diferents temes i activitats creatives d’expressió artística sobre música, pintura, dibuix, ball, video, escriptura, teatre… com a eines per explicar com ens sentim amb el sexe i els nostres rotllos.

Aquesta iniciativa impulsada per l’Aquí T’Escoltem i La Fontana va dirigida a persones d’entre 14 i 20 anys. És una activitat grupal gratuita amb un màxim de 10 persones. L’activitat serà presencial o virtual en funció de les mesures sanitàries per la COVID-19 vigents en cada moment i sempre serà els dilluns de 17.30 a 19.30 h.

Consulta inscripcions al web de La Fontana.

Contingut relacionat