Notícies

Convocatòria oberta: Exposició Col·lectiva d’Art Feminista

12 gener 2021

A l’Espai Jove La Fontana busquen propostes per a la segona edició de l’Exposició Col·lectiva d’Art Feminista! L’objectiu d’aquesta convocatòria és la selecció de dones joves creadores de disciplines artístiques diverses (dibuix, escultura, fotografia, pintura…) per a l’organització d’una exposició col·lectiva que enguany girarà al voltant de la reapropiació del cos propi sota el títol “Els nostres cossos”.

La convocatòria va dirigida a dones artistes o col·lectius fins als 29 anys i residents a Barcelona i estarà oberta de l’1 de gener al 12 de febrer del 2021. L’exposició se celebrarà del 9 al 30 de març del 2021 a l’Espai Jove La Fontana. Podeu consultar les bases i inscripcions al seu web!

Contingut relacionat