Notícies

Aquest 8M apropa’t al cicle feminista de La Fontana

22 febrer 2021

Un 8 de març més i malgrat la pandèmia mundial, des de l’Espai Jove La Fontana reivindiquen els feminismes per posar de manifest les desigualtats encara avui existents que afecten les dones.

  • MURAL COL·LABORATIU a càrrec de l’artista Shetza Chicacausa. Divendres 5 de març a les 17.30 h. Digues la teva a l’instagram de La Fontana per crear un mural a la plaça. Organitza el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). 
  • EXPOSICIÓ COL·LABORATIVA D’ART FEMINISTA “Els nostres cossos”. Del 9 al 30 de març amb inauguració el dijous 11 de març a les 18 h. 25 dones joves artistes de diferents disciplines de les arts plàstiques agrupen les seves obres al voltant de la reapropiació dels cossos femenins.
  • DANSA “Flor de Luz” de la cia. GUIE’ BIAANI’. Divendres 12 de març a les 19.30 h. Situacions reals que han viscut les dones per fer crítica social i fer visible la situació de la dona en la societat.
  • XERRADA  “Serveis juvenils contra les violències”. Dimarts 16 de març a les 18 h. En línia. Quins mecanismes tenim a l’abast en els serveis públics per fer front a les violències masclistes? A càrrec de Sònia Ricondo, advocada i assesora especialitzada en violències masclistes.

Consulta tota la programació i horaris al web de La Fontana!

Contingut relacionat