Notícies

Cinema a La Fontana: La dona il·legal

9 febrer 2021

El divendres 19 de febrer a les 18.30 h l’Espai Jove La Fontana ofereix una projecció gratuïta de la pel·lícula La dona il·legal de Ramon Térmens estrenada el 2020 i produïda per Segarra Films.

La pel·lícula s’endinsa a l’interior dels Centres d’Internament per a Estrangers (CIE’s) per explicar un thriller amb rerefons social que reflecteix drames humans molt durs i mostra l’ànima de les persones que als telenotícies són només un número en la xifra de víctimes. Es pot mantenir algú a la presó per l’únic delicte de “ser il·legal”? Què passa a l’interior dels CIEs? Qui s’aprofita de la “il·legalitat” d’uns éssers humans en mans del poder i els seus abusos? És possible capgirar a la situació?

Consulta com assistir-hi al web de l’Espai Jove La Fontana!

Contingut relacionat