Últimes notícies
Les entitats que formen part del CJB

entitats

El CJB el conformen més de 80 entitats i associacions juvenils de Barcelona. Entre aquestes, hi ha membres de ple dret, entitats adherides i entitats observadores.

Les entitats de ple dret, són entitats juvenils que tenen dret a veu i vot així com a escollir i ser escollides pels òrgans de govern del CJB. Les adherides poden participar amb veu, però sense vot i són aquelles que tot i no tenir una estructura associativa majoritàriament juvenil, mantinguin una incidència directa en qüestions de temàtica juvenil. Per últim, les entitats observadores són aquelles  a l’espera de passar a ser o bé membres de ple dret o bé adherides.

Representem la joventut organitzada de Barcelona

Àmbits de treball

Estructurem l’acció política i la incidència del CJB en diferents àmbits de treball, interrelacionats entre ells.

El CJB

aportem propostes

Som una plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.

Publicacions
El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball. Si voleu exemplars físics, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
Emancipació
Guia jove per ser una cooperativa
Salut
Guia per posar a disposició de joves (i no tant joves) un recurs per tal de superar aquestes situacions el millor possible
Salut
Web interactiva per valorar la teva relació amb les TIC.
Territori
L’informe del districte de l’Eixample de l’any 2023 és fruit de la col·laboració amb 14 associacions i col·lectius de joves arrelats al territori. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.