Notícies

3a edició de l’exposició col·lectiva d’art feminista a l’Espai Jove la Fontana

12 gener 2022

L’Espai Jove La Fontana organitza la tercera edició de l’exposició col·lectiva d’art feminista amb l’objectiu de continuar oferint un espai de difusió i promoció de les  joves creadores i de facilitar l’accés de les persones joves al món de l’art i el disseny. Aquesta exposició s’emmarca dins el programa de Suport a la creació de l’equipament, amb la voluntat de ser un aparador dels i les joves creadores, possibilitant diferents propostes culturals, artístiques…

L’objectiu d’aquesta tercera convocatòria és la selecció de dones i dones trans joves i creadores. Se seleccionaran diferents  disciplines artístiques com el dibuix,  l’escultura, la fotografia i la pintura per a l’organització d’una exposició col·lectiva en clau feminista.

La convocatòria va dirigida a dones artistes o col·lectius fins als 29 anys i residents a Barcelona i estarà oberta del 10 de gener al 14 de febrer del 2022 a través d’aquest formulari. L’exposició se celebrarà del 10 al 31 de març del 2022 a l’Espai Jove La Fontana. Llegeix aquí les bases!

Contingut relacionat