Notícies

“Cannalunya, una crònica sense fum”. Dijous 2 de juliol (CatFac)

25 juny 2015

imgciclecinema-cannalunyaEn el marc de la Sisena edició del cicle de cinema sobre mobilitzacions civils, el proper dijous 2 de juliol projectarem el documental “Cannalunya, una crònica sense fum”.

  • Sinopsis: Una visió diferent d’un moviment que es va inicia fa 23 anys i encarà continua vigent amb l’objectiu d’aconseguir una millora social que prioritzi el respecte, l’autonomia, i no les actituds repressives i punitives amb uns alts costos socials i econòmics. La defensa dels drets de les persones usuàries i dels petits productors, la sostenibilitat ecològica i el benefici social predominen sobre altres interessos. El dret a la salut, al lliure desenvolupament de la personalitat, a la informació i a la seguretat són valors preponderants en un camí que construïm tota la societat conjuntament.
  • Direcció: Miquel Ardèvol. RECORD Produccions

L’entitat promotora d’aquesta projecció dins del cicle de cinema a la fresca és CATFAC, Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya

La projecció tindrà lloc el dijous 2 de juliol a partir de les 21h a l’Espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia 19-191. Barcelona) – (Metro L3 – Fontana)

Contingut relacionat