Notícies

Capgirem el món! Arriba l’edició primaveral per la Justícia Global

22 abril 2021

Hibai Arbide, Alane D. Chaparro, Alaadine Azzouzi, Safia El Aaddam i molt més a la segona edició de “Capgirem el món. Revoluciona’t per la Justícia global”.

Donat l’èxit de participació a l’edició anterior, i amb la voluntat de continuar apropant la Justícia Global a les persones joves, el CJB organitzem juntament amb Lafede.cat i el Consell de Nacional de la Joventut (CNJC) una segona edició. Aquesta vegada es planteja en dues fases: per una banda, quatre converses durant el mes de maig entre un jove influencer i una persona activista i experta en drets humans sota el lema “Edició Primavera 2021”, i per l’altra, un concert per la Justícia Global, al desembre. Amb les converses es pretèn conèixer la realitat i les vulneracions dels Drets Humans aquí i arreu, a partir d’experiències personals i col·lectives, per tal de promoure la participació activa i crítica de les noves generacions.

Programació

Organitzem quatre converses a través del canal de twitch.tv/capgirem cada dimecres del mes de maig a les 19 hores.

  • 05/05 – L’Ahmed Ettanji, periodista sahrauí d’Equipe Media i la Maria Bouabdellah, periodista i creadora de continguts parlaran del cas d’expoli del Sàhara Occidental.
  • 12/05 – L’Hibai Arbide, advocat i corresponsal a Grècia per Telesur i la Marta Rosique, diputada de Jovent Republicà al Congreso, parlaran sobre activisme digital contra l’extrema dreta
  • 19/05 – L’Alane D. Chaparro, activista trans i sindicalista de la COS i la Ramia Chaoui, activista i creadora de continguts, conversaran sobre transfòbia i drets laboral.
  • 26/05 – La Safia El Aaddam, comunicadora i impulsora de #votaesunderecho i l’Alaaddine Azzouzi, periodista i col·laborador de la Directa i a Crític, parlaran sobre el racisme i el dret a vot.

Tota la informació sobre la campanya, i el repositori de les converses,  es troba al web Justiciaglobal/capgirem.

Al desembre: concert per la Justícia Global

I, a més, per celebrar el Dia Internacional dels Drets Humans, al desembre organitzarem un concert per la Justícia Global.

Informació sobre cartell, lloc, horari i compra d’entrades properament als nostres webs i a les xarxes de Lafede.cat, del CJB i CNJC.

Contingut relacionat