Notícies

Concurs Gaudeix #EnBoles!

8 novembre 2018

banner

Des del Consell de la Joventut de Barcelona tornem a impulsar, en motiu del Dia Mundial del VIH-Sida, una campanya de prevenció del VIH dirigida a joves i entitats juvenils de la ciutat.

Aquest any, la campanya Gaudeix #EnBoles consisteix en un concurs on provaràs els teus coneixements sobre el VIH a través d’una bateria de preguntes que t’ajudaran a trencar tòpics. I no només podràs aprendre coses noves sinó que, a més, només el fet de concursar té premi!

Si respons correctament totes les preguntes i ens envíes les respostes pots venir a recollir a l’Espai Jove La Fontana el teu KIT DEL PLAER format per: packs de preservatius i lubrificants, informació i recursos interessants sobre VIH i sexualitat i un codi de descompte del 10% a la botiga sexual Amantis.

Finalment, entre totes les persones participants sortejarem, el proper 3 de desembre, aquesta joguina sexual!

PARTICIPA AL CONCURS

Recordeu que si sou una entitat juvenil i voleu packs de preservatius per a les vostres activitats, campaments, tallers, etc. els podeu demanar a través daquest formulari.

La promoció d’una sexualitat més segura a la nostra ciutat és responsabilitat de tots i totes, per aquest motiu, des de l’associacionisme juvenil seguirem fomentant campanyes de prevenció i sensibilització i estarem atentes a les noves mesures que es desenvolupin des de les administracions publiques en aquest àmbit.

Contingut relacionat