Notícies

CRAJ: Cicle de Redacció de Projectes

24 febrer 2015

img-craj-taller-redacció-projectes2015Voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar? Necessiteu pautes per a redactar-lo? Porteu-lo i us ajudem a adaptar-lo! Us oferim un taller per aprendre a redactar els vostres projectes de cara a la seva presentació a administracions públiques, ens privats i possibles col·laboradors.

Totes les sessions són gratuïtes i tindran lloc al Casal de Joves Palau Alòs (Sant Pere més Baix 55).

El treball per projectes
Dilluns 16 de març a les 18:30
Treballar per projectes ens ajuda a ajustar la realitat de l’entorn en el que ens desenvolupem segons els objectius generals de l’entitat o dels programes de desenvolupament estratègic. En aquesta sessió farem una explicació de què consisteix el treball per projectes i les seves principals parts, molt especialment en l’anàlisi de la realitat.

L’esquelet del projecte i la seva execució
Dimarts 17 de març a les 18:30
Per realitzar un projecte necessitem uns elements bàsics que ens ajudaran a estructurar-lo i a donar coherència i fluïdesa als objectius proposats. En aquesta sessió treballarem el marc lògic del plantejament i desenvolupament del projecte.

L’avaluació i al comunicació del projecte
Dimecres 18 de març a les 18:30
Saber comunicar el nostre projecte ens ajudarà a donar-lo a conèixer al màxim de les persones que ens interessa amb l’objectiu de sensibilitzar o aconseguir nous col·laboradors. A banda, fer un bon disseny de l’avaluació ens permetrà poder prevenir possibles situacions i introduir elements de millora. En aquesta sessió donarem recursos per treballar aquestes dues àrees.

Experiències pràctiques
Dijous 19 de març a les 18:30
Entitats del teixit associatiu de Barcelona presentaran la seva experiència en el procés de desenvolupament d’un dels seus projectes com a entitat.

Totes les sessions seran a càrrec de la Paloma Cívico, assessora de projectes associatius i Carol Santana, tècnica del viver de projectes juvenils del CRAJ.

Es lliurarà un certificat d’assistència als participants que assisteixin aL 75% de les sessions.

Places limitades i gratuïtes!
Inscripcions al través del formulari. Si teniu dubtes podeu trucar al nostre telèfon.

Lloc:
Casal de Joves Palau Alòs
c. Sant Pere més Baix, 55
Metro: Urquinaona (L4) · Jaume I (L4)

Contingut relacionat