Notícies

El CESB presenta el dilluns 21 l’informe sobre la situació laboral del jovent a Barcelona”

6 octubre 2013

tarjetó acte 21 octubre

El Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB) amb la col•laboració del Consell de la Joventut de Barcelona presenten un informe sobre la situació laboral del Jovent a Barcelona . L’informe ha estat elaborat pel CESB, què és l’òrgan consultiu consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona en matèria socioeconòmica.

Aquest informe recull l’evolució dels principals indicadors del mercat de treball a Barcelona en relació a les persones joves: població activa, atur registrat, contractació, salaris i salut laboral; i per una altra està contextualitzat dins el marc derivat de la crisi econòmica. Un altre aspecte analitzat són les conseqüències que es deriven sobre l’exclusió i les actituds del jovent davant del mercat de treball, la formació i l’emigració.

L’Informe proposa mesures per fer front a les transformacions que s’estan produint en el mercat de treball i així aconseguir que cap persona jove es quedi sense una oportunitat de millorar la seva ocupació i gaudir d’una feina digna.

En la presentació de l’informe intervindrà Albert Claret, President del Consell de la Joventut de Barcelona, que farà un anàlisi de les conseqüències de l’atur juvenil

  • Dia: Dilluns 21 d’octubre
  • Hora: 17.ooh
  • Lloc: Espai Jove La Fontana

PDF: Roda de Premsa 21 d’octubre: El CESB presenta el dilluns 21 l’informe sobre la situació laboral del jovent a Barcelona” 

Contingut relacionat