Notícies

El CJB demana a l’alcalde Trias que col·loqui la bandera republicana a la façana de l’Ajuntament el proper 14 d’abril

9 abril 2013

bandera republicana barcelona ayuntamiento ajuntamentEl Consell de la Joventut de Barcelona ha demanat per carta a Xavier Trias, Alcalde de Barcelona que col·loqui la bandera republicana a la façana de l’Ajuntament el proper 14 d’abril.

La voluntat d’aquesta petició de les entitats juvenils de la ciutat és la de retre homenatge als ciutadans i ciutadanes de Barcelona que van lluitar per defensar el govern de la Generalitat i de la República, així com les llibertats civils i la democràcia.

En motiu de la commemoració del 82è aniversari de la proclamació de la II República, proposem que el proper diumenge 14 d’abril l’Ajuntament de Barcelona llueixi la bandera republicana a la seva façana. Així com la nostra ciutat acostuma a homenatjar dies significatius amb aquest petit acte simbòlic, considerem que aquest fet suposaria un reconeixement i un acte de memòria cap a les persones que, l’any 1931, varen participar d’aquest important fet de la nostra història contemporània.

Des del CJB, amb aquesta demanda volem recordar també les institucions de Catalunya i Barcelona que van donar peu a un període pioner en drets socials i benestar.

DESCARREGA’T LA CARTA

Contingut relacionat