Notícies

El CJB dóna suport a la vaga de totes!

19 maig 2015

Des del CJB fem públic el nostre suport a la Vaga de Totes. Des del consell volem animar als i les joves de la ciutat a participar de la vaga de totes, una vaga de consum que es duu a terme avui 19 de maig per visibilitzar el treball de cures que realitzen les dones

Què és la vaga de totes?

  • #VagaDeTotes és una iniciativa sorgida des de diferents espais feministes i a la que s’hi estan sumant dones diverses, de totes les edats i amb bagatges activistes, laborals i personals diversos.

Manifest de la Vaga de Totes: “Les dones movem el món, ara l’aturarem”

Defensem l’autonomia dels nostres cossos: sexualitats lliurement exercides; ple accés a la informació i a l’educació afectivo-sexual; AVORTAMENT LLIURE, GRATUÏT I COGESTIONAT PER LES DONES, les treballadores de la salut i el moviment feminista; maternitats escollides i accés universal a tècniques de reproducció assistida.  Segueix llegint

Què és una vaga de consum?

  • Una vaga de consum és una manera de tocar i bloquejar el sector productiu i els seus beneficis.
  • Consisteix, tal com el seu nom indica, en no consumir durant tota la jornada. Això inclou tot tipus de mercaderies: des de la compra al mercat o botigues, als cinemes o als bars fins a  l’electricitat i el gas.
  • Es tracta doncs, d’una forma de lluita a la que tothom, al marge de la seva situació, pot adherir-s’hi i expressar el seu malestar. Una vaga que permet incloure diversos tipus d’accions i diferents nivells de contestació.

Convocatòria unitària per aquesta tarda:

Contingut relacionat