Notícies

El CJB dóna suport a la Vaga General de la comunitat educativa contra la LOMCE

23 octubre 2013

NOLOMCEDes del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) com a organització interassociativa que aplega, entre d’altres, entitats i associacions estudiantils volem expressar el nostre suport a la mobilització i vaga general de dijous 24 d’octubre contra a la imposició d’una llei d’educació retrògrada i centralista com ho és la LOMCE.

L’aplicació de la LOMCE suposarà un retrocés significatiu pel que fa a criteris d’accessibilitat, democràcia i participació dels i les alumnes a l’escola així com també en coeducació, igualtat i immersió lingüística. Un retrocés que afectaria greument al creixement col·lectiu i personal de la comunitat educativa del país.

Així doncs, reiterem el compromís amb la vaga general contra la reforma educativa que s’imposa i mostrem el nostre suport a totes les organitzacions que fan possible aquesta mobilització unitària per la defensa d’una educació pública, de qualitat i en català

Comunicats de les diferents associacions i entitats estudiantils que formen part del Consell de la Joventut de Barcelona:

Comunicat Associació d’ Estudiants Progressistes (AEP)

Comunicat Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)

Comunicat Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

Contingut relacionat