Notícies

El CJB dona suport al Manifest “La pobresa és evitable. Contra les desigualtats: justícia social”

16 octubre 2013

pobresa zero

Des del Consell de la Joventut de Barcelona, en el marc del 17 d’cotubre , Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, ens adherim al manifest; “La pobresa és evitable. Contra les desigualtats: justícia social, promogut per Federació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social, la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, i el Col·legi professional de Treball Social de Catalunya.

Enguany doncs, tal i com ja s’havia fet anteriorment, un grup d’entitats d’acció social, pau, drets humans i desenvolupament ens unim per fer una acció conjunta en el marc de la campanya Pobresa Zero. Una campanya que vol posar de relleu i en valor les entitats que treballen 365 dies a l’any per combatre la pobresa des de diferents àmbits, fer denúncia pública i realitzar una crida a la ciutadania i als diferents agents socials i polítics per implicar-se en aquesta fita comú.

Amb aquesta adhesió volem animar a tota la ciutadania i especialment als i les joves de Barcelona a participar i a prendre partit de la mobilització mundial contra la pobresa.

Manifest [PDF]:  “La pobresa és evitable. Contra les desigualtats: justícia social

Contingut relacionat