Notícies

El Consell de la Joventut de Barcelona celebra l’elaboració del nou Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021

29 juny 2017

IMG_7049Durant el matí del dijous, 29 de juny, s’ha portat a terme la roda de premsa per presentar el Pla d’Adolescència i Joventut 2017-2021 en el qual el Consell de la Joventut de Barcelona hem pogut participar activament. Després de mesos de preparació i treball compartit amb diferents associacions juvenils, professionals de la joventut, serveis i persones joves no associades, celebrem poder comptar ja amb el document definitiu que regirà les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Barcelona durant els propers anys.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona seguirem treballant per a que les polítiques de joventut que es derivin d’aquest pla responguin a les necessitats de l’associacionisme juvenil i les persones joves de la ciutat i portarem a terme un seguiment exhaustiu per a que totes les mesures que apareixen al nou pla s’executin segons el calendari establert.

A banda de la roda de premsa, també es farà un acte festiu de presentació del nou pla sota el títol Posa’t la Joventut al cap! L’acte tindrà lloc el proper dijous, 6 de juliol, a les 17h a l’Espai Jove La Fontana. Durant la presentació és podran conèixer amb detall els 4 eixos en què s’engloben les mesures del nou pla a través de les intervencions de diferents especialistes en l’àmbit de la joventut:

  • Alícia Aguilera: cap del Departament de Joventut
  • Carla Barrenechea: presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona. Parlarà de l’eix d’Emacipació.
  • Pere Soler: Universitat de Girona, membre expert Pla Jove. Parlarà de l’eix de Transformació.
  • Jordi Baroja: Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat (CJAS). Explicarà l’eix de Benestar.
  • Ana Lucía: representant del Node Jove. Descriurà l’eix de Territori.

A més, l’acte comptarà amb la dinamització d’Improshow, un actuació teatral de l’Institut Pablo Ruiz Picasso i, per acabar, amb un concert a l’aire lliure d’Ominira i On Stage, els grups guanyadors del Festival Brot i l’Embrió del 2017. 

Contingut relacionat