Notícies

El dissabte 26 d’abril no et perdis el Festival Diversitat!

31 març 2014

imatgeweb provisionalwEl dissabte 26 d’abril tindrà lloc la primera edició del Festival Diversitat. El festival es desenvoluparà durant tot el dissabte a l’l’Espai Jove La Fontana, on s’hi realitzaran una sèrie d’activitats i tallers adreçats a grups d’infants i joves d’entre 6 i 18 anys, procedents d’entitats juvenils i que, per tant, participin de la jornada acompanyats per educadors/es de la pròpia entitat. És un acte pensat i treballat des del Grup de Treball de Diversitat Funcional del Consell de la Joventut de Barcelona!

El Festival de la Diversitat és un esdeveniment que pretén acostar la diversitat funcional als infants i joves de la ciutat, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre aquesta temàtica amb dinàmiques i activitats vivencials i per visualitzar la tasca d’entitats que treballen dia a dia en aquest àmbit.

El Festival es desenvoluparà en 3 blocs d’activitats gratuïtes que es diferencien per edats i franges horàries. Les inscripcions del Bloc 1 i 2 es realitzen per separat. Les activitats del bloc 3 són obertes al públic i no necessiten d’inscripció prèvia.

Programa complet i inscripcions a: https://www.cjb.cat/festivaldiversitat/

Contingut relacionat