Notícies

El Sindicat de llogaters: una eina per a la joventut

21 setembre 2017

banner cicleEl Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats que formen el Grup de Treball d’emancipació organitzen el Cicle de xerrades Per un present digne! Informa-te’n i conquereix els teus drets!.

Aquest cicle comença amb la xerrada “el Sindicat de llogaters: una eina per a la joventut”, amb la participació del Punt d’Informació Juvenil de Gràcia, que tindrà lloc el proper dijous, 28 de setembre, a les 19h a l’Espai Jove La Fontana. Aquesta xerrada també s’inclou al cicle “Jove, busques pis?” organitzat per la Xarxa de Punts d’Informació Juvenils de Barcelona.

Durant aquesta sessió podreu conèixer més a fons com funciona i com treballa el Sindicat de llogaters. Comptarem amb la presència de la  Marta Ill-Raga, membre del Sindicat de Llogaters, la Laura Gonzàlez, advocada del Sindicat (a partir de les 19:30h) i de l’Assessora d’Habitatge de la Xarxa de Punts d’Informació Juvenils de Barcelona, per analitzar amb quines eines compten els llogaters i llogateres i poder resoldre tots els vostres dubtes.

Altres xerrades del cicle:

  • Com funciona una cooperativa d’habitatge? – Dijous 5 d’octubre a les 18.30h – Casal de Joves Can Ricart
  • Treball digne – informació encara per confirmar

Inscripcions a: http://bit.ly/Sindicatllogateres

Esdeveniment de facebook

Contingut relacionat