Notícies

#Enboles: Protegeix-te i gaudeix!

28 novembre 2013

Des del CJB en col·laboració amb diverses entitats juvenils de la ciutat, posem en marxa en marxa la campanya #Enboles, una campanya que vol posar a disposició dels i les joves informació i recursos d’utilitat per a resoldre els dubtes al voltant de la sexualitat i la prevenció en la transmissió de VIH-Sida i altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS).

La campanya s’emmarca dins de les línies de treball del CJB i de les entitats que en formen part. És una campanya treballada en el marc d’un grup de treball específic, on hi participen diferents entitats.

Aquesta campanya té com a eix central la web https://www.cjb.cat/enboles, espai on es posa a disposició informació sobre les ITS; què són, com es transmeten, com evitar-les, un recull d’espais i llocs on es poden resoldre dubtes i fer-se les proves d’ITS, i finalment tamnbé un recull de recursos de diferents organitzacions, associacions i administracions sobre les ITS.

Amb l’objectiu que sigui una campanya atemporal, la web incorporarà una secció de notícies i actualitat sobre Prevenció de les ITS, activitats de les entitats membres que treballin aquesta temàtica i altres notícies d’interès general per als i les joves.

Consulteu la Pàgina de Facebook de #EnBoles

Feu seguiment i dieu la vostra al  hashtag #enboles

 

Entitats i Associacions col·laboradores:

Associació Catalana per a la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants (ACATHI) – Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) – Associació Universitària Sin Vengüenza (Sinver) – Casal Lambda – Coordinadora de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de Catalunya (Cogailes) – Gais PositiusJoves d’Esquerra VerdaLesCatSidaStudiTe N’aDones

En conveni amb:

Ajuntament de Barcelona

Contingut relacionat