Notícies

Ens mudem a noclaudiquis.cat

18 setembre 2012

Amb l’esperit de no perdre cap oportunitat perquè les i els joves puguem trobar la clau per poder-nos emancipar, hem decidit mudar-nos de web i traslladar tota la informació i recursos de l’antiga “trobalaclauperemanciparte.cat” a “noclaudiquis.cat”.

L’objectiu és poder aprofitar tot allò que ofereixen les eines del web 2.0 per tal de poder establir un lloc de referència amb tota l’actualitat sobre temes d’emancipació juvenil de la ciutat de Barcelona, així com facilitar la consulta de tots els recursos que s’han anat generant i es generaran des de les entitats del CJB entorn als diferents pilars de l’emancipació juvenil: habitatge, ocupació i formació.

Hi podeu trobar les següents novetats:

D’altra banda, volem continuar amb seccions de l’antiga web que han funcionat i creiem que no podem deixar de tenir, com:

  • L’espai “Fes la teva consulta”. On podreu enviar les vostres consultes sobre aspectes relacionats amb habitatge, formació o ocupació perquè us puguem orientar de manera més personalitzada.
  • La secció de “Documents”. On podreu trobar els diferents documents i material de les entitats del CJB implicades en la campanya entorn a l’habitatge.

Contingut relacionat