Notícies

Arriba l’Esplaiada 2015. La trobada General d’Esplais Catalans

25 març 2015

img-cartell-esplaiada-esplaiscatalansArriba l’activitat més important que realitzacada 3 anys Esplais Catalans. És l’Esplaiada, la Trobada General d’Esplais Catalans.

L’edició d’enguany l’acollirà la població de Llagostera els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2015. No només és un acte clau pel volum de participació –s’esperen 2.000 participants entre infants i monitores-, sinó pel centre d’interès de la trobada: la participació infantil. Els esplais han escollit aquest tema per reivindicar la implicació i la veu d’infants i joves, una idea que apliquen dia a dia en el projecte educatiu de l’esplai.

Els esplais i els seus monitors i monitores entenen els infants i joves com a ciutadans del present amb drets i deures, capaços d’opinar, influir i decidir sobre allò que els afecta. En aquesta trobada, volem fer visible la vulneració d’alguns drets que limiten la llibertat i el desenvolupament dels infants i donar la veu a infants i joves. És per això que el lema de l’Esplaiada és “Tenim veu, transformem el món!”

Trobareu tota la informació a: http://www.esplac.cat/esplaiada-2015/

Contingut relacionat