Notícies

Esplais i Caus de Sants – Montjuïc, la Joventut Europes Federalista, l’AEiG Mare de Déu i Crític reben els Premis #BarnaJove 2014

13 desembre 2014

img-premis-barnajove-cjb-consell-joventut-bcnLa primera edició dels premis #BarnaJove reconeix la tasca realitzada per “Esplais i Caus de Sants Montjuïc”, la “Joventut Europea Federalista” i ” l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de Montserrat”.

El Premi de Comunicació recau enguany per a Crític; el nou mitjà de comunicació de base cooperatiu especialitzat en periodisme d’investigació impulsat per Roger Palà; Sergi Picazo i Joan Vila.

El CJB ha entregat aquest vespre els Premis #BarnaJove, hereus dels Premis BCJ; i que tenen per objectiu reconèixer la tasca realitzada per l’associacionisme juvenil de la ciutat i premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2014.

El 1r premi; dotat amb una quantitat de 1.500 euros ha recaigut a  la Federació Esplais i Caus de Sants-Montjuïc pel projecte  “AcampaSants”. Un projecte amb l’objectiu de reforçar els lligams entre esplais i agrupaments escoltes del districte de Sants treballant conjuntament per assolir objectius compartits.

El 2n premi; dotat amb una quantitat de 1.000 ha reconegut la tasca de la “Joventut Europea Federalista” amb el projecte “Decide”. Un projecte que tenia com a objectiu apel·lar a la ciutadania i especialment a les persones joves, a que participessin i prenguessin consciència de la importància de les eleccions al Parlament Europeu.

El 3r premi; amb una dotació de 500 ha recaigut sobre l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de Montserrat  pel projecte. “Reviure el Solanell”. Un projecte  que pretén ser un pont entre l’escoltisme i un projecte concret de reconstrucció d’un poble del Pirineu Català.

El premi de reconeixement a una iniciativa en l’àmbit de la comunicació d’aquesta primera edició dels Premis #BarnaJove s’ha otorgat al nou mitjà de comunicació especialitzat en periodisme d’investigació “Crític” impulsat pels periodistes Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila per la seva aporta per un model periodístic cooperatiu independent i incòmode  que aposta pel periodisme reposat amb l’objectiu de visualitzar i potenciar veus crítiques en l’àmbit de l’anàlisi i l’opinió.

Finalment, s’ha entregat també el “La Totxana” dels Premis #BarnaJove, que s’ha otorgat a la Sra. Monica de Oriol, Presidenta del Circulo de Empresarios per les diferents declaracions fetes enguany referent a l’alt atur juvenil i sobre les dones treballadores.

Podeu veure la galeria fotografica:

Album Trobada d’Entitats i Premis #Barnajove2014 

Contingut relacionat