Notícies

Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Sant Martí!

21 abril 2022

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat, que fem públics mitjançant aquests informes. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Així, aquest mes d’abril us presentem el sisè informe de l’any, del districte de Sant Martí. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb 6 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme que pots consultar a continuació, no es presentaran a l’equip de regidoria, com tampoc es van presentar les de l’any passat, donat que des de regidoria no s’ha proposat cap espai de reunió malgrat la insistència de les entitats. Sant Martí és, doncs, l’únic districte en què no s’han pogut presentar les demandes i començar un treball conjunt per a garantir unes bones condicions per a l’associacionisme juvenil.

Pots descarregar l’informe en pdf aquí!

Consulta la situació concreta de cada entitat participant

Agrupaments i esplais

Col·lectius d’incidència social i política: 

Participa!

Ets una entitat de Barcelona i vols formar part de l’informe del teu districte i traslladar les teves necessitats i demandes?

Qualsevol associació i col·lectiu juvenil pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat

Contingut relacionat