Notícies

Fem FP: Jornada per una nova FP més participativa

13 febrer 2018

FEM_FP_03—CJB-1Es tracta d’una jornada que organitza el CJB, amb el suport del Comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i que es realitzarà amb la col·laboració de les entitats estudiantils i sindicals membres del CJB.

#FemFP té com a objectiu oferir un espai per repensar el model de la Formació Professional i explorar noves vies per promoure la participació estudiantil dins d’aquest món. La jornada serà un espai de trobada per persones estudiants de FP, membres d’entitats estudiantils i sindicals i altres agents que hi vulguin participar.

El programa de la jornada és:

  • 16h – Obertura de la jornada
  • 16:30h – Taller 1: Repensem el model de la FP – Com millorar la FP? Com aconseguir el seu reconeixement? Com augmentar el nombre de participants?
  • 17:45h – Descans
  • 18h – Taller 2: Participació estudiantil a la FP – Com aconseguir un moviment estudiantil dins la FP? Com aconseguir una participació més elevada i organitzada dins i fora dels centres educatius?
  • 19:15h – Cloenda de la jornada

Resultado de imagen de logo localizacionOn i quan?

Divendres 9 de març de 16h a 19.30h a la Masia de la Guineueta (Plaça de ca N’Enseya, 08031 Barcelona).

La participació és gratuïta amb prèvia inscripció! Per inscriure’t només cal que emplenis el formulari que hi ha a continuació!

Si tens qualsevol dubte o vols més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic educacio@cjb.cat o bé trucar al 93 265 47 36 i demanar per Itziar Quirós.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Contingut relacionat