Notícies

Formació per ser Agent Comunitari de Salut i Drets Humans

3 setembre 2019

L’entitat Gais Positius obre les inscripcions al curs d’Agent Comunitari de Salut i Drets Humans. Aquest curs té per objectiu formar el voluntariat de l’associació per tal que les persones que hi participin coneguin i adquireixin eines valuoses per desenvolupar tasques a l’entitat. A la formació es tractaran diversos temes: panoràmica històrica del VIH i ITS, teoria sobre el counselling (tècnica d’acompanyament a persones), diversitat afectivosexual i de gènere, i abordatge educatiu del consum de substàncies, entre d’altres. Després es duran a terme unes sessions pràctiques per aprendre com realitzar l’atenció i la intervenció amb les persones usuàries.

El curs es durà a terme entre el 26 de setembre i el 16 de novembre, majoritàriament a la tarda. És gratuït i cal inscripció prèvia mitjançant un correu electrònic a gaispositius@gaispositius.org.

Gais Positius ja fa 25 anys que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones LGBTI seropositives i treballar per la normalització social i la no discriminació d’aquest col·lectiu.

Cartell resum dels continguts del curs

 

Contingut relacionat