Notícies

Formació: Perspectiva intercultural als Esplais i Agrupaments

26 setembre 2013

formacio_interculturalitat_oct2013Per segona vegada, des del CJB posem a l’abast dels monitors i monitores  i caps escoltes una formació sobre la perspectiva intercultural als Esplais i Agrupaments Escoltes. Aquesta segona formació consta de dues sessions complementàries però independents  i es realitzaran el 18 i 25 d’octubre respectivament. La formació és gratuïta i podeu realitzar la inscripció a qualsevol de les dues sessions més avall.

Sessió 1: Com ha de ser la nostra entitat per ser inclusiva?

En aquesta primera formació s’abordarà el model de la intercuturalitat des de la seva vessant més teòrica. Petita introducció a la perspectiva intercultural així com els debats que se’n desprenen: existència o no de la cultura, les generalitzacions, el factors condicionants socials i personals de les persones, etc..

  • Dia: Divendres 18 d’octubre
  • Hora:de 18 a 20:00h
  • Lloc:Espai Jove la Fontana

 

Sessió 2: Com podem arribar a les persones nouvingudes?

En aquesta segona formació, a partir d’una reflexió prèvia sobre com ha de ser la nostra entitat per ser intercultural o inclusiva, s’explicaran i es facilitaran eines a fi de dotar a les persones assistents de recursos per poder desenvolupar un projecte intercultural a la seva pròpia entitat.

  • Dia: Divendres 25 d’octubre
  • Hora: de 18 a 20:00h
  • Lloc: Espai Jove la Fontana

 

FORMULARI INSCRIPCIÓ SESSIONS 2013

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

———————————————————————————————————————–

Contingut relacionat