Notícies

IN[BI]SIBLES: Setmana per la Diversitat Sexual 2013

22 maig 2013

2013-05-03 12_06_28-_Abraçades per la Diversitat Sexual_ _Biblioteca vivent LGBT_

Aquest 2013 des del CJB, amb la col·laboració de diferents entitats tirem endavant de nou la Setmana per la Diversitat Sexual, centrada aquest any en la revindicació i visibilitat bisexual.

MANIFEST:

La lluita per una societat lliure de qualsevol tipus de discriminació segueix viva i és un dels fonaments pels quals treballa el moviment associatiu juvenil. Aquesta setmana celebrem el Dia Internacional contra la Homofòbia, Bifòbia i Transfòbia, i volem fer palès que les discriminacions per raó d’orientació i/o identitat sexual continuen, malauradament, a l’ordre del dia. Casos d’assetjament escolar o a les xarxes socials, mobbing per motius d’LGBTfòbia o les recents mobilitzacions homòfobes a França en són alguns exemples, i les polítiques dirigides a fomentar el respecte cap a la diversitat no van en la línia que desitjaríem: el perill de desaparició de l’assignatura d’Educació per la Ciutadania als centres educatius arran de la nova Llei espanyola d’educació (LOMCE) n’és una mostra.Llegeix més.

 Programació de la Setmana per la Diversitat Sexual:

Divendres 10 de Maig a la Plaça Osca (Sants)

“Biblioteca vivent LGBT”

 • Hora: de 17:00 a 20:00 h
 • Espai participatiu dinamitzat per l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants (ACATHI), que et permetrà trobar-te amb persones víctimes de discriminació. Vine a conèixer les seves experiències, la seva realitat, i descobreix aquells estereotips i prejudicis envers la diversitat que encara cal combatre a la nostra ciutat.
“Abraçades per la diversitat sexual”

 • Hora: 18:30 h
 • Acció al carrer dinamitzada per l’Associació Sin Vergüenza en la que podràs viure en primera persona què et passa quan t’abraça una noia lesbiana, un noi gai, o nois i noies bisexuals o trans. I un cop ho hagis experimentat, tindràs un espai on immortalitzar com t’has sentit!

Dissabte 11 de Maig: “Concert per la Diversitat Sexual”:

Concert emmarcat dins dels actes de la Setmana per la Diversitat Sexual que promou el Consell de la Joventut de Barcelona i que enguany reivindica la visibilitat bisexual.

Grups:

Hora: 22h

Lloc:Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia 190-192 –

Dimecres 15 de maig: “Recursos per a joves LGBT”

Espai en el que et podràs informar de diversos recursos que et poden interessar

  • “La Lore entén”, assessoria per a noies lesbianes o bisexuals. Associació Candela.
  • “aBc de la bisexualitat”, llibret informatiu sobre la bisexualitat. Associació Universitària Sin Vergüenza
  • “900 Rosa”, servei gratuït d’atenció al col•lectiu LGBT. Coordinadora LGTB de Catalunya
  • “InfoGai”, revista dirigida a persones LGTB. Col•lectiu Gai de Barcelona

Lloc: Union Bar (Pl.Manuel Vázquez Montalbán – )

Hora: 19:00 h

Dissabte 18 de maig: “Tuppersex + Cloenda”

Vine a parlar de sexe, a conèixer recursos que et permetran retrobar-te amb el teu propi plaer, alhora que rius i gaudeixes d’una bona estona. Partipació gratuïta.

Lloc: Bar del Col•lectiu Gai (Passatge Valeri Serra, 23 baixos – metro Universitat)

Hora: 19:00

Cal inscripció prèvia a  dretscivils@cjb.cat.

Contingut relacionat