Notícies

Estat de l’associacionisme juvenil a Sarrià-Cassoles

21 gener 2021

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Aquest mes de gener, us presentem l’Informe del Districte de Sarrià-Sant Gervasi o, com reivindica l’associacionisme jove dels seus barris, Sarrià-Cassoles. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb la Plataforma d’Entitats Juvenils del districte, així com d’altres 9 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme jove, que pots consultar a continuació, van estar presentades el 19 de gener al Regidor de Districte, Albert Batlle, i altres referents institucionals a Sarrià-Sant Gervasi, que van mostrar el seu compromís per donar-hi resposta.

Consulta la situació concreta de cada entitat participant:

Participa!

Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

Qualsevol associació i entitat juvenil pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat

Contingut relacionat