Notícies

IV Festival Benèfic per la lluita contra la Sida (AECS)

30 abril 2015

Des de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut organitzen el IV FESTIVAL BENÈFIC PER LA LLUITA CONTRA LA SIDA. La informació que ens han fet arribar és la següent:

Qui?

És una iniciativa impulsada des del Grup de Salut Sexual i Reproductiva incloent-hi VIH/SIDA de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), formada per estudiants de Medicina, Infermeria, Nutrició, Biomèdiques i més.

Per què?

El nostre objectiu amb aquest festival és visibilitzar el VIH/SIDA i posar de manifest que encara és una problemàtica real avui en dia.
Mitjançant un petit discurs entre les actuacions, pretenem conscienciar sobre la importància de minimitzar les conductes de risc.
A més, els beneficis aniran destinats a les ONGs Fundación Lucía para el SIDA pediátrico i Rwanda Village Concept Project (més informació sota).

Quan i On?

El dia 8 de maig de 2015 a la Sala 2 de Razzmatazz (Barcelona).
A les 19h s’obren accessos, l’event tindrà lloc de 19:30h a 23h.

Què?

El projecte consisteix en un concert, on tindrem el plaer de comptar amb les actuacions de:

PEARSON
MANEL NAVARRO
THE NEW ZOMBIS
TERÀPIA DE SHOCK
SENSE SAL

A l’entrada repartirem Packs del Plaer (preservatius + lubricant) i vendrem números (1€) per al sorteig d’un fantàstic pack eròtic!

A més, per si tot això fos poc, tindrem un grup de voluntaris a la sala per a respondre qualsevol dubte o pregunta que els assistents puguin tenir en referència al VIH/SIDA o a la Salut Sexual en general.

Com puc aconseguir entrades?

Hi ha dues opcions:

A) Venta on-line mitjançant Codetickets: http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=38106

Entrades a 4,20€ + despeses de distribució (preu final 6€)
B) Venta física a les Facultats de les diferents universitats de la ciutat de Barcelona. Preu de l’entrada 6€. Més informació properament a l’esdeveniment de Facebook:

I les ONG on van els beneficis… què fan?

Rwanda Village Concept Project: és una ONG de Rwanda coordinada per estudiants que organitza tallers de salut sexual entre els joves del pais i promou campanyes de testing en VIH. http://rwanda-vcp.weebly.com/hivaids-awareness.html

Fundación Lucía para el SIDA pediátrico: és una organització local que treballa per a millorar la qualitat de vida dels nens i adolescents que estan afectats pel VIH. http://www.fundacionlucia.org/

Enllaços d’interès:

Per a més informació, podeu contactar a loraclinicaecs@gmail.com i al telèfon 628405638.

Contingut relacionat