Notícies

Descarrega’t l’estudi sobre estigmatització de les joves del CJB i CNJC amb Grup Barnils

29 octubre 2020

Al Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) hem el·laborat un informe, fruit del treball de Grup Barnils, sobre el Tractament mediàtic dels joves en la premsa digital catalana amb resultats prou rellevants sobre l’estigmatització de les persones joves a la premsa.

Ja pots consultar l’informe en línia o descarregar-te’l fent clic aquí.

estudiLa presentació, que va tenir lloc el dijous 29 d’octubre a les 11h al Col·legi de Periodistes de Catalunya, es podrà reveure aviat en format vídeo. En ella, es va posar el focus sobre com els mitjans estigmatitzen les persones joves, però també sobre quines eines i recursos us podem oferir els consells de joventut de Catalunya per tal de fer un millor tractament de les notícies que impliquen joves i temes de joventut.

Amb aquesta finalitat, van participar:

  • Enric Rodon, periodista i investigador a Grup Barnils i autor de l’estudi
  • Marià Llop, membre del Secretariat del CNJC
  • Ann Desola, presidenta del CJB
IMG_2601

Degut a les circumstàncies sanitàries, no podrem comptar amb públic presencial a la sala, motiu pel que ens és necessari demanar inscripció prèvia per tal de fer-vos arribar l’estudi, conclussions i recursos en format digital.

No vas poder venir? Descarrega’t el dossier de premsa i contacta’ns per tal de fer-te arribar l’Estudi i els nostres recursos a comunicacio@cjb.cat

Contingut relacionat