Notícies

#Joves2013: Atur, ocupació i emancipació juvenil. Temes cabdals que cal abordar els propers anys a la ciutat de Barcelona

15 gener 2013

Les entitats juvenils coincideixen en la necessitat d’un Pla de Xoc per l’Ocupació Juvenil però adverteixen de la importància de l’ocupació de qualitat i del caràcter estructural de l’atur juvenil.

Les formacions polítiques del plenari es mostren disposades a cercar consensos per tal d’abordar una situació d’emergència en l’àmbit juvenil.

Una vuitantena d’assistents procedents de diferents entitats i organitzacions de Barcelona assisteixen al debat #Joves2013 sobre “Prioritats de les polítiques de joventut a Barcelona” i el Pla de Xoc per l’Ocupació Juvenil, que serà portat al plenari de l’Ajuntament de Barcelona el proper 18 de Gener.

Respecte al Pla de Xoc per a l’Ocupació Juvenil, el CJB considera molt adient la seva aplicació immediata per tal de revertir la situació dramàtica existent, i demana que el seu desplegament es vehiculi a través de la Taula d’avaluació i seguiment.

El CJB puntualitza en el document d’aportacions al Pla de Xoc que l‘emancipació no és només una qüestió referent a la cerca d’un habitatge propi, sinó que és un procés vinculat al desenvolupament personal, professional i laboral. I que sense una feina decent, dignament retribuïda i amb reconeixement social no es pot endegar el camí cap a la plena autonomia. [Consulteu el document d’aportacions al Pla de Xoc]

Podeu consultar totes les intervencions dels grups municipals aquí

Per altra banda, també podeu revisar i fer una ullada a tots els twits i fotografies es van penjar en aquest recull:

Contingut relacionat