Notícies

La #LaliJove aplega milers d’infants i joves que fan possible la 1a edició de la Festa Major Juvenil i Associativa

12 febrer 2015

img-festa-lali-jove-7feb-cjb

Reportatge Fotogràfic #LaliJove

Infants i joves gaudeixen de la primera edició de la Lali Jove, que concentra més d’un miler de persones a la Plaça dels Àngels.

La bona marxa i acollida de les activitats organitzades per les entitats juvenils i el concert reafirmen l’aposta  del CJB per donar continuïtat a Lali Jove els propers anys.

El passat dissabte 7 de febrer va tenir lloc la primera edició de la Lali jove, Festa Juvenil i Associativa, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.  Durant tot el dia van passar milers de persones que van poder gaudir i participar de les activitats i concerts organitzats per les entitats juvenils i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

Amb aquesta primera edició superada amb èxit es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat per directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. Aquesta primera edició ha comptat amb 6 tallers dinamitzats per les entitats juvenils de la ciutat, on han participat els infants i han pogut dir la seva sobre la ciutat i les problemàtiques que els afecten.

Des del CJB i les entitats juvenils s’ha fet una aposta ferma per fer realitat aquest projecte, que reforça el model de festes populars participades per la ciutadania. Malgrat tot el President del CJB, Albert Claret ha volgut remarcar que “Després de molts anys d’insistència i que malgrat que no ens ho han posat fàcil, hem estat capaços de tirar endavant la festa major de les entitats juvenils a Barcelona”. Claret  ha afegit també que “la bona marxa i acollida d’aquesta primera edició de la Lali Jove reafirma l’aposta del Consell de la Joventut de Barcelona per aquesta festa que marca precedent i demana que es tingui en els propers anys i edicions que vindran”.

Contingut relacionat