Notícies

AJORNADA! Lali Jove 2021: la Festa Major juvenil, associativa i segura!

12 gener 2021

(!) Donades les circumstàncies sanitàries, hem hagut d’ajornar aquesta edició de la Lali Jove. Romaneu atentes a les nostres xarxes per saber noves dates!

Les associacions juvenils de la ciutat organitzem, per setè any consecutiu, la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia. La covid-19 no ens atura!

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Lalijove_2021_ajornadaDes del CJB, tot i les circumstàncies que planteja la pandèmia, s’ha fet una aposta ferma per poder fer realitat aquest projecte un any més, tot reforçant el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i demostrant que la cultura és segura i que les activitats específicament destinades al públic jove poden complir amb la seguretat sanitària.

Concerts i espectacles

Divendres 12 de febrer

Dissabte 13 de febrer

Durant el concert, es garantirà l’atenció directa davant possibles agressions amb un punt Lali Jove Antimasclista per la prevenció i abordament de violències masclistes, racistes, capacitistes i lgbtifòbiques.

  • Lloc: Plaça Joan Coromines (<L1> Universitat)

Entrades

Donades les circumstàncies sanitàries, hem hagut d’ajornan aquesta edició de la Lali Jove. Romaneu atentes a les nostres xarxes per saber noves dates!

Contingut relacionat