Notícies

Esteu de campaments aquest estiu? Què siguin sostenibles!

25 juny 2019

Marxeu de campaments aquest estiu amb el cau o esplai? Us agrada sortir a fer excursions i acampades a la natura? Amb aquesta guia et donem alguns consells per a que les vostres estades a la natura siguin més sostenibles!

portada guia campaments

Des del CJB i les entitats que conformen l’Espai de Sostenibilitat hem volgut fer un recull de diferents pràctiques i consells que us ajudaran a fer acampades més responsables amb el medi ambient. Amb l’objectiu de reduir al màxim l’impacte que deixem al terreny i a l’ecosistema, aquesta nova publicació explica com adquirir i comprar els productes necessaris pel campament, les característiques òptimes que ha de tenir el terreny per ser més sostenible i altres explicacions més pràctiques que t’ensenyaran, pas a pas, com fer compostatge amb les restes orgàniques o un filtratge dels lixiviats que generen els residus generats.

També podreu aprendre a calcular el CO2 que generen els desplaçaments en transport públic o privat i a fer activitats amb el grup d’infants o joves de sensibilització amb el medi que ens envolta.

Aquesta és una guia que podreu descarregar en pdf i llegir online!

Contingut relacionat