Notícies

No us perdeu Oh My Goig! (betevé)

3 febrer 2017

16425825_455012364888637_248822479426517392_nAquest divendres 3 de febrer a les 22:40, betevé (antiga BTV) estrena Oh My Goig (OMG), un nou programa sobre educació sexual protagonitzat i adreçat a adolescents, però amb continguts que segurament seran interessants per tothom.

El programa ha comptat amb l’assessorament del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS), que ha participat activament en l’elaboració i supervisió dels continguts. A més a més, el programa el condueix la Noe Elvira, psicològa especialitzada en drets i salut sexual i que treballa precisament en aquest centre.

Tal i com ens fan saber des del CJAS, el programa OMG (#ohmygoig) vol situar al centre del debat allò que té a veure amb el plaer. El programa s’allunya dels discursos morals, dels tabús i/o de la por amb que tradicionalment s’ha abordat la sexualitat. OMG parla de sexualitat des dels drets, en positiu; de les oportunitats i, també quan cal, dels riscos. Tot plegat amb l’objectiu de promoure que els i les joves aprenguin a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure. Per aconseguir-ho, el programa utilitza un llenguatge atractiu per la població adolescent, però sense deixar de banda la rigorositat que també ha d’estar present en un programa divulgatiu i formatiu.

De fet, els i les adolescents tindran un espai central en el programa, ja que durant el programa la Noe visita un institut en el que l’alumnat participarà en un taller i debatrà sobre diferents temes.

Cal destacar també que el programa es desenvoluparà amb una perspectiva transmèdia, amb més continguts disponibles a través de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Contingut relacionat