Notícies

Nou recurs: Per unes pràctiques universitàries de qualitat!

27 setembre 2016

fullsizerenderEl Grup de Treball d’entitats estudiantils del Consell de la Joventut de Barcelona ha editat un plegable anomenat “Per unes practiques universitàries de qualitat”, un nou material que se centra en les pràctiques curriculars obligatòries, una realitat a la majoria d’estudis universitaris.

L’objectiu d’aquest recurs és aclarir alguns conceptes al voltant de les assignatures de pràctiques i vetllar perquè efectivament siguin font d’aprenentatge i serveixin per posar en pràctica els coneixements obtinguts. El tríptic informa dels drets que tenen aquells i aquelles estudiants que cursen pràctiques curriculars obligatòries i cita els documents oficials on es pot recórrer per obtenir més informació. Així mateix és un document reivindicatiu que estipula deu punts que haurien de complir les pràctiques per a què garanteixin l’aprenentatge a l’estudiantat.

En un moment en què es retorna a les aules per les dificultats d’accés al món laboral i per la manca d’oportunitats laborals dignes, considerem que és més necessari que mai editar recursos donin a conèixer els drets dels i les estudiants.

decaleg-practiques-cartell

Contingut relacionat