Notícies

Organitzem-nos col·lectivament: associació o cooperativa? – Càpsula formativa

14 juny 2021

Data i horari: dilluns 21 de juny de 16h a 18h. 

A partir de la coordinació de Torre JussanaFederació de Cooperatives de Treball de Catalunya,  Barcelona ActivaCoòpolis i el CRAJ a la Taula d’Assessorament i Eines d’ESS s’ha detectat la necessitat de treballar per donar a conèixer diferents projectes inspiradors, alguns creats en context covid-19, que evidencien que l’associació o la cooperativa poden esdevenir una fórmula de resolució de necessitats de manera col·lectiva, i visiblitzen els diferents dispositius de gestió pública, cooperativa, comunitària i cívic, així com sectorial, podem comptar per acompanyar-los en el seu procés fundacional.

La sessió té una durada de 2 hores i serà conduïda per l’Ana Muñoz de Coòpolis i la Núria Farré del CRAJ.

Objectius 

  • Donar a conèixer el format associatiu i cooperatiu i les seves diferències.
  • Donar a conèixer els dispositius de promoció d’ESS que poden acompanyar-nos.

Lloc

En línia. Un cop us hagueu inscrit, us farem arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic uns dies abans de la mateixa.

Inscripcions

Podeu realitzar la inscripció a través del següent enllaç: Inscripció càpsula formativa Organitzem-nos col·lectivament.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o Whatsapp al 652 87 81 22. 

Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Contingut relacionat