Notícies

Planificar imprevistos: assegurances a les associacions

23 octubre 2018

Assegurances a les associacionsEl Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) organitza una nova càpsula formativa: Planificant imprevistos: assegurances a les associacions.

La contractació d’assegurances és un tema que pot plantejar nombrosos dubtes, ja sigui a l’hora de conèixer-ne la seva obligatorietat o bé en el moment de prendre la decisió de a qui contractar que ens pugui oferir un bon servei per tal que cobreixi adequadament aquesta necessitat.

Per això, el CRAJ ha preparat aquesta formació de la mà d’Arç cooperativa, on pretenen donar la informació necessària per poder escollir de manera més conscient les assegurances a contractar a la nostra associació juvenil. Així doncs, s’explicaran les obligacions legals de les entitats a nivell d’assegurances i les diferents categories d’assegurances en funció del tipus d’activitats que acostumen a desenvolupar les associacions juvenils.

La formació serà el proper dimarts 23 d’octubre a les 18.30h i  tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció formació Planificant imprevistos: assegurances a les associacions. Un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu electrònic confirmant-vos-la.

Contingut relacionat